Bouwbegeleiding

U wilt zelf bouwen of een aanbouw doen? U kunt dan samen met ons het traject oppakken. Zo houdt u tijdens het bouwproces invloed op mogelijke aanpassingen en bent u toch zeker van een veilige en bouwtechnisch juiste bouw!

Voor bedrijven is dit ook mogelijk. U wilt gaan bouwen of u bent een bouwtraject gestart maar het loopt niet naar u wens. Wij kunnen de gehele bouw begeleiden!

Wij werken altijd volgens het transparante vijfstappenplan!

1.    Wij luisteren naar u
Om een project zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat wij precies weten wat uw wensen zijn. Wij bezoeken de projectlocatie en inventariseren de mogelijkheden en eventuele beperkingen. Een oudere woning stelt andere eisen dan een nieuwbouwwoning en voor bedrijven gelden andere regels dan voor particulieren. Wij houden altijd rekening met de voor u wenselijke prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard doen wij daarbij geen concessies aan de constructieve veiligheid van het uit te voeren werk.

2.    Wij maken een heldere offerte
Wij vinden het belangrijk u goed te informeren. U krijgt van ons een gespecificeerde offerte van de opgenomen wensen en werkzaamheden. Graag geven wij op deze offerte een persoonlijke toelichting. Bent u akkoord, dan tekent u de bijgevoegde opdrachtbevestiging en bepalen wij in overleg de startdatum van het project.

3.    Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt
Aannemer De Heer levert u een vaste bouwbegeleider, die zorgt voor de juiste samenwerking van de diverse onderaannemers en installateurs. U kunt altijd met vragen bij hem terecht. Voordat wij starten met het werk, krijgt u een uitgebreide planning zodat u het proces op de voet kunt volgen. Komen wij onvoorziene zaken tegen, dan stellen wij u daar op tijd van op de hoogte en zoeken wij een passende oplossing.

4.    Wij leveren pas op als u tevreden bent
Als de tijd van oplevering van het project is aangebroken, kijken wij samen met u of al het werk naar wens is verlopen. Want wij willen niets liever dan dat u tevreden bent met het resultaat.

5.    Wij bieden nazorg, service en garantie
Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. U kunt altijd bij ons aankloppen voor vragen en opmerkingen. Wij bieden 7 dagen per week, 24 uur per dag calamiteitenservice en geven 10 jaar garantie op de constructie.